Aanmelden

Aanmelden kun je doen op twee manieren.

  • Aanmelden via een leerbedrijf: Alle opleidingen die we bieden zijn BBL opleidingen. Je gaat één dag per week naar school en leert daarnaast in de praktijk bij een leerbedrijf. Als je al in een leerbedrijf werkt en graag een opleiding wil doen, overleg dan even op de werkplek en vul het contactformulier in.
  • Je kunt ook jezelf aanmelden: Heb je nog geen stageplek? Samen kijken we naar de mogelijkheden. Bij Praktijk staan namen van bedrijven waar we veel mee samenwerken. Je kan ook kijken op www.stagemarkt.nl.

Toelatingseisen

De Entree-opleiding niveau 1 is bedoeld voor mensen die niet eerder een diploma hebben behaald. Certificaten tellen niet mee. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst om alle lesstof te kunnen begrijpen. Als je al eerder een MBO 1 of middelbare school diploma hebt behaald kan je deze opleiding niet volgen. Voor niveau 2 is een vooropleiding vereist. Minimaal MBO 1 of gelijkwaardig diploma, ook hier tellen certificaten niet mee. Twijfel je of een eerder behaald diploma geldig is? Laat het ons weten.

Kennismaking-/intakegesprek

Wanneer je het contactformulier invult, word je uitgenodigd voor een gesprek. Dit doen we graag op school, met de coördinator/ jobcoach en de docent van de opleiding. In het gesprek willen we je leren kennen en meer uitleg geven over de opleiding. Zo kun je de sfeer van de Werkleerschool proeven. Mailen, bellen of appen kan ook.

 

 

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.