Aanmelden

Aanmelden kan je doen op twee manieren.

Aanmelden via een leerbedrijf:

De opleidingen op niveau 1 en 2 zijn BBL opleidingen. Je gaat een dag in de week naar school en leert daarnaast in de praktijk bij een leerbedrijf. Voorbeelden van  leerbedrijven zijn:  restaurant Freud, brouwerij de Prael, Cordaan de Buren,  de Diaconie en bijvoorbeeld 50/50 food van het Leger des Heils (meer bedrijven kan je vinden elders op onze website).  Als je hier al werkt is het belangrijk wanneer je je aanmeldt in overleg met het leerbedrijf. Zij moeten eraan meewerken en bijdragen in de kosten.

Je kunt ook je zelf aanmelden: Heb je nog geen stageplek? Samen kijken we naar de mogelijkheden, op onze website staan namen van bedrijven waar we mee samen werken, je kan ook kijken op www.stagemarkt.nl 

Toelatingseisen

De entree opleding niveau 1 is bedoeld voor mensen die nog nooit een volwaardig MBO diploma hebben behaald, je Nederlandse taalkennis moet toereikend zijn om de lesstof te begrijpen. Als je al eerder een MBO 1 of gelijkwaardig diploma hebt behaald kan je deze opleiding niet meer volgen,. certificaten tellen niet mee. 

Voor niveau 2 is een vooropleiding vereist, minimaal MBO 1 of gelijkwaardig diploma, ook hier tellen cerfificaten niet mee. Twijfel je of een eerder behaald diploma geldig is laat het ons weten.

Aanmeldings-/intakegesprek

Wanneer je je aanmeldt, word je uitgenodigd voor een gesprek met een docent en de coordinator/ jobcoach van de opleiding.  Het gesprek gaat over de inhoud en organisatie van de opleiding, en voorts  je motivatie, je achtergronden en je sterke en zwakke punten.

Instaptoets rekenen en taal

De instaptoets rekenen en taal waarvan als onderdeel van intake in eerdere fase sprake was, is voorlopig van de baan.

Voor aanmelden of  informatie over het aanmelden kunt u een mail sturen naar rhanssen020@gmail.com. Bellen mag ook!

Werkleerschool Amsterdam  p/a Keizer Culinair  Keizersgracht  376 1016 GA Amsterdam

E rhanssen020@gmail.com    M 06-17592936

Opleidingen

Koksopleiding

MBO niveau 2 (BBL)

Facilitair Medewerker hospitality & Events

MBO niveau 2 (BBL)

Gastheer/vrouw

MBO niveau 2 (BBL)

MBO 1 Entree opleiding tot assistent horeca, kok en facilitair medewerker

MBO niveau 1 entree (BBL)

Onze BBL opleidingen starten weer september 2019 je kan je nu alvast aanmelden voor

MBO 1 entree horeca facilitair kok / gastheer-gastvrouw MBO 2 / facilitaire dienstverlening MBO 2

Laatste nieuws

Aanmelden bij school vanuit leerbedrijf

We geven er steeds meer de voorkeur aan wanneer cursisten zich aanmelden voor een opleiding met instemming van een leerbedrijf waarmee je een afspraak hebt voor werk of een stage. Onze opeldingen zijn BBL, 1 dag naar school en de rest van de week stage lopen bij een erkend leerbedrijf, voor de entree opleiding geldt […]

Gepubliceerd op: 24 januari 2019

Leerbedrijven let op: Subsidie Praktijkleren schooljaar 2018-2019 aanvragen voor 15 september 2019

Leerbedrijven kunnen een aanvraag voor subsidie doen ( max € 2550 per cursist p/j) na het schooljaar, tussen 2 juni en uiterlijk 15 september. U kunt uitsluitend digitaal via het eLoket een aanvraag doen, met een eherkenningsmiddel. U vindt het eloket op www.rvo.nl Heeft u de eherkenning nog niet, vraag deze dan tijdig aan: zie […]

Gepubliceerd op: 24 januari 2019

OPEN DAG woensdag 10 april 2019 van 10 tot 15 uur

OPEN DAG WERKLEERSCHOOL AMSTERDAM  Op woensdag 10 april 2019 organiseren we weer een open dag. Onze locatie : Keizer Culinair, Keizersgracht, 376 te 1016 GA Amsterdam Vanaf 10 tot 15u zijn jullie van harte welkom voor informatie over de opleidingen die starten september 2019  : Om 10, 11, 13 en 14 uur zal een presentatie van […]

Gepubliceerd op: 24 januari 2019

Goed nieuws regeling subsidie praktijkleren definitief verlengd tot 2023 !

Gepubliceerd op: 24 januari 2019