Aanmelden

Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden?

Dat kan nog steeds! Vul het contactformulier in of stuur een mail naar n.dalenberg@waterheuvel.nl. Vermeld in je bericht je naam, telefoonnummer en emailadres. Vertel ook iets over de opleiding die je wil doen en waarom je dat graag wil. Na 12 augustus nemen we contact met je op.

Ben je op zoek naar een stage?

Klik op Praktijk en lees hoe je dat kunt doen. Na 12 augustus kunnen we je verder helpen in je zoektocht.

Heb je je al aangemeld?

Als het goed is hebben wij al een kennismakingsgesprek gehad, of hebben we er één gepland. Half augustus zul je per email van ons een uitnodiging ontvangen in je mail. Daarin staat wanneer de eerste lesdag is. School zal weer starten in de eerste week van september.

Fijne zomer!

Toelatingseisen

De Entree-opleiding niveau 1 is bedoeld voor mensen die niet eerder een diploma hebben behaald. Certificaten tellen niet mee. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst om alle lesstof te kunnen begrijpen. Als je al eerder een MBO 1 of middelbare school diploma hebt behaald kan je deze opleiding niet volgen. Voor niveau 2 is een vooropleiding vereist. Minimaal MBO 1 of gelijkwaardig diploma, ook hier tellen certificaten niet mee. Twijfel je of een eerder behaald diploma geldig is? Laat het ons weten.

Kennismaking-/intakegesprek

Wanneer je het contactformulier invult, word je uitgenodigd voor een gesprek. Dit doen we graag op school, met de coördinator/ jobcoach en de docent van de opleiding. In het gesprek willen we je leren kennen en meer uitleg geven over de opleiding. Zo kun je de sfeer van de Werkleerschool proeven. Mailen, bellen of appen kan ook.