Aanmelden

Aanmelden kan je doen op twee manieren.

Aanmelden via een leerbedrijf:

De opleidingen op niveau 1 en 2 zijn BBL opleidingen. Je gaat een dag in de week naar school en leert daarnaast in de praktijk bij een leerbedrijf. Voorbeelden van  leerbedrijven zijn:  restaurant Freud, brouwerij de Prael, Cordaan de Buren,  de Diaconie en bijvoorbeeld 50/50 food van het Leger des Heils (meer bedrijven kan je vinden elders op onze website).  Als je hier al werkt is het belangrijk wanneer je je aanmeldt in overleg met het leerbedrijf. Zij moeten eraan meewerken en bijdragen in de kosten.

Je kunt ook je zelf aanmelden: Heb je nog geen stageplek? Samen kijken we naar de mogelijkheden, op onze website staan namen van bedrijven waar we mee samen werken, je kan ook kijken op www.stagemarkt.nl 

Toelatingseisen

De entree opleding niveau 1 is bedoeld voor mensen die nog nooit een volwaardig MBO diploma hebben behaald, je Nederlandse taalkennis moet toereikend zijn om de lesstof te begrijpen. Als je al eerder een MBO 1 of gelijkwaardig diploma hebt behaald kan je deze opleiding niet meer volgen,. certificaten tellen niet mee. 

Voor niveau 2 is een vooropleiding vereist, minimaal MBO 1 of gelijkwaardig diploma, ook hier tellen cerfificaten niet mee. Twijfel je of een eerder behaald diploma geldig is laat het ons weten.

Aanmeldings-/intakegesprek

Wanneer je je aanmeldt, word je uitgenodigd voor een gesprek met een docent en de coordinator/ jobcoach van de opleiding.  Het gesprek gaat over de inhoud en organisatie van de opleiding, en voorts  je motivatie, je achtergronden en je sterke en zwakke punten.

Voor aanmelden of  informatie over het aanmelden kunt u een mail sturen naar rhanssen020@gmail.com. Bellen mag ook!

Werkleerschool Amsterdam  p/a Keizer Culinair  Keizersgracht  376 1016 GA Amsterdam

E rhanssen020@gmail.com    M 06-17592936

Opleidingen

Koksopleiding start (onder voorbehoud) 28 januari 2020 / je kan je nu al aanmelden!

MBO niveau 2 (BBL)

Gastheer/vrouw niveau 2 start 5 september 2019 / meld je nu aan voor een intakegesprek!

MBO niveau 2 (BBL)

MBO 1 Entree opleiding tot assistent horeca, facilitaire dienst en koken start 2 september 2019 / meld je nu aan voor een intake gesprek!

MBO niveau 1 entree (BBL)

Laatste nieuws

Intake gesprekken schooljaar 2019-2020 van start gegaan / wil je een opleiding volgen neem dat zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier bellen mag ook 06-17592936

Gepubliceerd op: 6 juni 2019

schooljaar 2019-2020 kunnen we helaas opleiding MBO 2 facilitair wegens organisatorische redenen niet meer aanbieden

Helaas kunnen we vanaf 2019-2020 de opleiding facilitaire dienst om organisatorische redenen niet meer aanbieden, wel is het mogelijk deze opleiding via het reguliere ROC te volgen, je kan dan bellen met : 020-5791620 We zijn in gesprek met het ROC om de mogelijkheden te onderzoeken hoe we in de toekomst ons aanbod kunnen uitbreiden.

Gepubliceerd op: 18 april 2019

Succevolle open dag 10 april 2019!

We kunnen terug kijken op een succesvolle open dag! Indien je niet aanwezig kon zijn, om wat voor reden ook, niets aan de hand, vul ons contactformulier in met jouw gegevens, wij nemen zsm contact met je op en zullen een persoonlijke afspraak met je inplannen.

Gepubliceerd op: 10 april 2019

Aanmelden bij school vanuit leerbedrijf

We geven er steeds meer de voorkeur aan wanneer cursisten zich aanmelden voor een opleiding met instemming van een leerbedrijf waarmee je een afspraak hebt voor werk of een stage. Onze opeldingen zijn BBL, 1 dag naar school en de rest van de week stage lopen bij een erkend leerbedrijf, voor de entree opleiding geldt […]

Gepubliceerd op: 24 januari 2019

Leerbedrijven let op: Subsidie Praktijkleren schooljaar 2018-2019 aanvragen voor 15 september 2019

Leerbedrijven kunnen een aanvraag voor subsidie doen ( max € 2550 per cursist p/j) na het schooljaar, tussen 2 juni en uiterlijk 15 september. U kunt uitsluitend digitaal via het eLoket een aanvraag doen, met een eherkenningsmiddel. U vindt het eloket op www.rvo.nl Heeft u de eherkenning nog niet, vraag deze dan tijdig aan: zie […]

Gepubliceerd op: 24 januari 2019

Goed nieuws regeling subsidie praktijkleren definitief verlengd tot 2023 !

Gepubliceerd op: 24 januari 2019