Galerij

Robin

Robin heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Zijn stage heeft hij gelopen bij Buurtboerderij 'Ons Genoegen'. Deze heeft hij afgesloten met een catering opdracht die hij zelfstandig heeft uitgevoerd.

Galerij

Gert-Jan

Gert-Jan heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. In zijn stage bij Buurtcentrum Poelenburg is hij all-round inzetbaar geweest. Niet alleen als gastheer of in de keuken, maar ook als rechterhand van de beheerder.

Galerij

Gregory

Gregory heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Tijdens zijn stage bij Stichting De Waterheuvel heeft hij verschillende taken verricht, zowel in de keuken als achter de receptie.

Galerij

Casper

Casper heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Sinds september 2020 volgt hij de opleiding Gastheerschap Niveau 2. Bij zijn stagebedrijf Proeflokaal De Prael wil hij zich verder ontwikkelen.

Galerij

Daphne

Daphne heeft haar diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Haar stage heeft zij ingevuld in een coƶrdinerende functie in de keuken van Roads Pitstop Hotel in Haarlem.

Galerij

Frank

Frank heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Binnen het Roads Pitstop Hotel in Haarlem heeft hij vooral de nadruk op het gastheerschap gelegd.

Galerij

Jonathan

Jonathan heeft zijn diploma MBO 2 Facilitaire Dienstverlening behaald in 2020. Naast facilitaire taken is hij bij Stichting De Waterheuvel ook betrokken geweest bij de organisatie van een theatervoorstelling.

Galerij

Jesse

Jesse heeft zijn diploma MBO 2 Gastheerschap behaald in 2020. Tijdens zijn stage bij restaurant Freud heeft hij zich het gastheerschap eigen gemaakt.

Galerij

Jaap

Jaap heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Naast zijn liefde voor Surinaamse gerechten heeft hij ook zorg gedragen voor de verbouwing van de keuken van het Roads Pitstop Hotel in Haarlem.

Galerij

Isabel

Isabel heeft haar diploma MBO 2 gastheerschap behaald in 2020. De examinator noemde haar vakkennis uitstekend. Haar praktijkervaring heeft ze opgedaan bij De Prael Houthavens.

Galerij

Edith

Edith heeft haar diploma MBO 2 Basiskok behaald in 2020. Na haar stage bij De Prael Houthavens is zij op zoek naar een mooie functie in de keuken van een zorginstelling.

Galerij

Cathrine

Cathrine heeft haar diploma MBO 2 Basiskok behaald in 2020. Deze doorzetter heeft haar stage gelopen bij De Prael Houthavens.

Galerij

Sidney

Sidney heeft zijn diploma MBO 2 Basiskok behaald in 2020. Tijdens zijn stage bij NH Krasnapolsky heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Galerij

Monalisa

Monalisa heeft in 2020 haar certificaat Basiskok behaald. Bij Proeflokaal De Prael heeft zij zich voornamelijk gericht op de mise-en-place.

Galerij

Thijmen

Thijmen heeft zijn diploma MBO 2 Basiskok behaald in 2020. Hij heeft zich ontwikkeld bij Proeflokaal De Prael, en is nu op zoek naar een mooie functie in Hilversum.

Galerij

Anne

Anne heeft zijn diploma MBO 2 Basiskok gehaald in 2020. In aanvulling op zijn ervaring in de catering heeft hij stage gelopen bij Proeflokaal de Prael.

Galerij

Stiefen

Stiefen heeft zijn diploma MBO 2 Basiskok behaald in 2020. Zijn stage heeft hij gelopen bij Restaurant Freud. Graag zou hij aan de slag gaan in een instellingskeuken.

Galerij

Cor

Cor heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Naast zijn stage bij HVO De Heelmeesters heeft hij de leiding genomen in de keuken van zijn woonvoorziening. Op dit moment volgt hij de opleiding MBO 2 Basiskok.

Galerij

Sami

Sami heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Na zijn stage bij Restaurant Freud. Sami heeft een brede interesse en oriƫnteert zich nu op zijn volgende opleidng.

Galerij

Heleen

Heleen heeft haar diploma MBO 2 Basiskok behaald in 2020. Zij heeft met enthousiasme stage gelopen bij Restaurant Freud.

Galerij

Joa

Joa heeft zijn diploma MBO 1 Assitent Horeca behaald in 2020. Daaropvolgend is hij de opleiding MBO 2 Gastheerschap gestart. Binnen zijn stagebedrijf, Proeflokaal De Preal, hoopt hij zich verder te kunnen verdiepen in zijn vakkennis.

Galerij

Souad

Souad heeft haar diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. In haar stage bij Restaurant Freud heeft zij zich voornamelijk gericht op de catering.

Galerij

Vincent

Vincent heeft zijn diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020, waarbij hij stage liep bij 50/50 Food. Hij richt zich nu op zijn droom om als ervaringsdeskundige aan de slag te gaan.

Galerij

Sylvia

Sylvia heeft haar diploma MBO 1 Assistent Horeca behaald in 2020. Binnen haar stage bij Roads Pitstop hotel heeft zij zich vooral gericht op het serveren van het ontbijt.

.... en we zijn ook heel trots op de leerlingen die niet op de foto wilden. Gefeliciteerd!

Galerij

Edmon

Edmon heeft zijn diploma Entree MBO Niveau 1 gehaald in 2021. Zijn stage heeft hij gelopen bij 50/50 food, waar hij zich verder wil ontwikkelen als basiskok.

Galerij

Manu

Manu heeft haar diploma Entree MBO Niveau 1 gehaald in 2021. Op haar leerbedrijf, Buurtboerderij Ons genoegen, werkt zij nog steeds als rechterhand van de chef.