Start Entree-opleiding februari 2020

In februari zijn er een aantal plaatsen beschikbaar voor de Entree-opleiding op de Werkleerschool. Je leert in deze MBO niveau 1 de basis om aan de slag te gaan in de horeca. De lesstof gaat over gastheerschap, koken en facilitaire dienstverlening. Elke week voer je een praktijkopdracht uit. De Entree opleiding duurt één jaar. Je […]

In februari zijn er een aantal plaatsen beschikbaar voor de Entree-opleiding op de Werkleerschool. Je leert in deze MBO niveau 1 de basis om aan de slag te gaan in de horeca. De lesstof gaat over gastheerschap, koken en facilitaire dienstverlening. Elke week voer je een praktijkopdracht uit.

De Entree opleiding duurt één jaar. Je leert hoe je gasten ontvangt en contact met hen maakt, jezelf presenteert en hoe je de werkruimte schoonhoudt. Ook bereid je gerechten en dek je tafels in. Hierbij ga je uit van de wensen en behoeften van de gast. Daarnaast krijg je Nederlands en Rekenen.

Je gaat één dag per week naar school (woensdag) en je loopt 16 uur per week stage. Zo kun je alles wat je leert direct in de praktijk brengen. Een erkende stageplek die bij jou past zoek je zelf. Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen. De toelatingseisen voor deze opleiding zijn de volgende: je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan, zowel op school als op je stage. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je hebt eerder nog geen MBO diploma of middelbare schooldiploma gehaald.

 

Je bent altijd welkom om kennis te maken. Vul het formulier in of bel naar 06 17 59 29 36.

Nienke Dalenberg, coördinator Werkleerschool